Mercedes-Benz | Oficiální partner

  • Partnerská instalace

O projektu

Mercedes-Benz, jako dlouhodobý partner Signal Festivalu, se soustředí na budování povědomí o své značce a prezentaci svých nejnovějších produktových řad automobilů. V letošním roce jsme společně vytvořili unikátní aktivaci v Karlíně na kostel sv. Cyrila a Metoděje, kde se kombinovala vizuální atraktivita s novým rozměrem marketingové prezentace.

Interaktivní videomapping odrážející hodnoty značky
Tento rok se aktivace zaměřila na interaktivní videomapping na průčelí kostela, poskytující divákům možnost přímo se zapojit. Připojením se k aplikaci prostřednictvím smartphonu mohli diváci vyslat proudy přírodní energie v podobě partiklu z listí a aktivovat specifické části průčelí. Když dosáhli spodních částí průčelí, proudy listí se změnily na světlo, které barevně oživilo jeden z vystavených vozů Mercedes-Benz. Na vrcholu kostela pak animované logo zářilo s novou silou při zásahu horní rozety, spojující symbol přírodní šetrné energie s ikonickými atributy značky. 

Soutěž o testovací jízdy
Aktivní návštěvníci získali možnost soutěžit o zapůjčení vozidla Mercedes-Benz na testovací jízdy. I díky této aktivaci jsme přiblížili partnerský produkt blíže ke koncovému zákazníkovi. 

Prezentace Inovací a technologií
Mercedes-Benz představil své nejnovější modely vozů, které jasně prezentovali  propojení pokroku v automobilovém průmyslu se závazkem k udržitelnosti.

O umělci